Ville Ylimartimo

Hyvinvointia pienpuolueiden tahdittamana?

Suomalaisten hyvinvointi on romutettu, valtion omistukset myyty ja itsenäisyys luovutettu vapaaehtoisesti. Poliitikot tulevat hallitus hallitukselta röyhkeämmiksi. Jo valmiiksi rikkaat rikastuvat köyhien köyhtyessä. Edessämme tulee olemaan hyvinkin ratkaisevat vaalit. Jos päästämme valtapuolueet jälleen kerran valtaan neljäksi vuodeksi, saatamme joutua tilanteeseen missä rikkaiden valta on niin juurtunut ettei tilanteesta ole enää paluuta. Pahimmassa tapauksessa tilanteeseen josta pääsemme irti vain täysimittaisen sisällissodan runtelemana. Sen uskoisin olevan asia jota kukaan meistä ei halua. Vastassamme saisimme pian nähdä valmisteilla olevan EU-armeijan jota eliitti kokoaa hätäpäissään juurikin kansannousujen pelossa.

On ihan se ja sama äänestääkö hyvää ehdokasta, jos tämä kuuluu valtapuolueeseen. Näillä kun kuitenkin tapaa puoluekuri pääsemään valloilleen ohjaten koko hallituksen politiikkaa. Paljon ei yhden ihmisen ääni paina vaikka uskaltaisikin vastustaa puolueen linjaa. Huomattavasti suuremman vastuksen nyky kuritus- ja leikkauspolitiikalle, kuin myös sitä ajavalle koneistolle saamme äänestämällä täysin uusia naamoja pienpuolueista eduskuntaan.

Näissä 2019 vaaleissa näkyisi olevan rutkasti hyviä vaihtoehtoja pienpuolueiden riveissä. Tietenkin toivon, että suomalaiset luottaisivat minuun, mutta pääasia on ettei seuraavaan eduskuntaan pääsisi kurittajia ja/tai alistajia. Karu totuus kuitenkin on, että Ylen sekä muun median poliittisen kikkailun ansiosta omanedun tavoittelijat tulevat löytämään tiensä eduskuntaan. Pienpuolueiden työtä ei helpota myöskään epätasa-arvoinen puoluetuki, joka on suunniteltu palvelemaan vain niitä puolueita jotka sitä vähiten tarvitsevat. 

Omalta osaltani teen kaikkeni voima- ja rahavaroillani päästäkseni ihmisten tietoisuuteen ja tätä kautta antamaan kansalle vaihtoehdon vuosikymmeniä hallinneelle politiikalle. 

 

- Ville Ylimartimo, 79 Pirkanmaan vaalipiiri.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat