Ville Ylimartimo

Ilmastonmuutos a.k.a ilmaston"lämpeneminen" ja ilmastohysteria!

Kansa on mennyt Suomessa ja muualla maailmassa ilmastohysteriaan. Rahaeliitti ja päättäjät sen sijaan ovat keksineet aiheesta uuden rahasammon. En väitä etteikö ilmasto muuttuisi, tottakai ilmasto muuttuu. Meidän tekemisemme varsinkin Suomen maaperällä ei lopeta ilmaston muuttumista. Ihminen kuvittelee itsestään liikoja, kun luulee voivansa horjuttaa merkittävästi luonnon omaa kulkua ja muuttumista.

Olen toki sitä mieltä, että meidän olisi hyvä vähentää päästöjä ja varjella luontoa oli ilmastonmuutosta tai ei. Nykyiset keskustelut ja "parannus" ehdotukset saavat minulle päänsäryn. Mielestäni kannattaisi nyt keskittyä verojen ja sähköautoilun sijaan todelliseen luonnon suojelemiseen. Entisöidään suot ja tätä kautta parannetaan järviemme laatua. Kielletään avohakkuut ja ruvetaan jatkuvapeitteisen metsän kasvatukseen. Pistetään täysi stoppi kaivos rälläämiselle jolla tuhotaan laajoja alueita hetkessä ja pysyvästi.

Jos puhutaan taas saasteista ja mikä saastuttaa niin suurin saastuttaja on ihmisen ahneus ja jatkuva/lisääntyvä voitontavoittelu. Ihmisiä on maailmassa liikaa ja kehitys missä tuodaan ylikansoitetuista maista ihmisiä Suomeen, ei ainakaan vie ihmisten määrää parempaan suuntaan. Jos tosiaan halutaan vähentää päästöjä on meidän alettava siirtämään yrityksia ja tehtaita ulkomailta Suomeen, varsinkin Kiinasta. Kiinan paine tehdä kaikki älyttömän halvalla saa aikaan sen ettei sielä panosteta tehtaiden päästöjen vähentämiseen, koska se maksaa rahaa. Unohdetaan puheet lihansyönnin vähentämisestä, unohdetaan puheet polttomoottoristen autojen kieltämisestä, unohdetaan köyhän kansan verottamis ajatukset, unohdetaan jatkuva voitontavoittelu ja aletaan oikeasti pitämään huolta maamme luonnosta. 

- Ville Ylimartimo, 79 Pirkanmaan vaalipiiri.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat