Ville Ylimartimo

Persut kopioineet vihollisensa aseet.

Jouduin pettymään ihmisiin parissa nimeltä mainitsemattomassa face-ryhmässä. Olin siinä uskossa, että näissä ryhmissä olllaan yhdessä kansanmielisiä saman asian takana. Itse pyrinkin ajamaan ajatusta, että pidetään yhtä puolueesta riippumatta. Näinhän se ei ollut, eikä yhteishenkeä saatu kasaan. Ryhmissä toimi/toimii Perussuomalaisten sensuuri joka muistuttaa hyvin paljon YLE.n ja vastaavien propagandakoneistojen toimintaa. Erona se, että Persujen toiminta on huomattavasti räikeämpää ja röyhkeämpää. Selvisi millaisesta porukasta on kyse. Vaikka ajattelet 100% kuten Persu, ei sinulla ole mitään asiaa noihin ryhmiin, jos et ole virallisesti Persujen leirissä. 

Hyväntuulisesta aloitteestani alkoi hra.äksy suoltaa täyttä loka kampanjaa meikäläistä kohtaan, vain koska en ole Persu. Olen taidoton, idiootti hörhö joka kopioi kaiken Persuilta. Tuntuu siltä, että Persuilla on paniikki päällä, kun tarvitsee tuolla tavalla alkaa tekemään lokakampanjaa yksittäistä henkilöä kohtaan. Kyseinen herra on ryhmässä räksyttänyt muillekkin, jos on uskaltanut mainostaa muuta kun Persuja, tai vastustaa heitä.

Hra.äksy varmaan vastustaa vihapuheen kriminalisoimista vahvasti, tulisi muuten harrastuksensa kalliiksi. (Vastustan minäkin, mutten hyväksy tällaista hra.äksy touhua)

Erosin ryhmästä ilmoittaen syyn miksi näin. Vastaukseksi sain pääosin persujen räksytystä siitä, kuinka minulla ei ole asiaa eduskuntaan, koska minulla on näin huonot hermot. Voin nyt tässä korjata, ettei kyse ole hermoista, vaan ihan suoraan pettymyksestä. Taisi olla myös lausahdus "joka leikkiin lähtee, leikin kestäköön". Minä en ole täälä leikkimässä, muut henkilöt keskustelun veivät riitaiseksi ja minä yritin valaa yhteishenkeä haukuista huolimatta. 

Myös Halla-aho on sortunut ovelaan äänestäjien manipuloimiseen. Halla-aho on vaarallinen mies koska on niin älykäs kaveri. Hän osaa puhua hyvinkin manipuloivasti kuitenkaan jäämättä kiinni. Nyt minä varmaan ratsastan Halla-ahon nimellä.

Millainen puolue Persut sitten on koko Suomen kansalle, kun jo 5000 hengen facebook ryhmässä ei osata tulla toimeen ja savustetaan samoin ajattelevat "non"persut ulos. Suurin osa tietenkin ovat äänestäjiä, mutta kyllä vain oli ehdokkaitakin joukossa. Miten Persu vetoinen hallitus pystyy tuollaisilla asenteilla ottamaan huomioon loput ~80% kansasta. 

Miksi sitten en ole Perussuomalainen. Minulla meni luotto heidän puoluejohtoonsa, eikä hyvältä näytä ehdokkaissakaan. Persut olivat hallituksessa ja oppositiossa äänestämässä leikkauksista, ym. suomalaisia kurittaneista uudistuksista. Vuoden 2015 pakolaisten rajan ylitys on mielestäni Persujen syytä siinä missä muidenkin sen hetkisten eduskuntapuolueiden. Tämän lisäksi siirtolaissopimuksesta ei Perussuomalaisilla ollut vastaan panemista. Koin, että on mukavampi uutena kasvona lähteä ihan uunituoreeseen puolueeseen mukaan. Enkä kadu tätä hetkeäkään. Koen myös, ettei persuilla ole muuta annettavaa kuin tiukempi maahanmuuttopolitiikka, jos sitäkään. Siksi hain Väyrysen Kekkos-henkiseen puolueeseen. 
Kaikenkaikkiaan olen joutunut kohtaamaan näinkin tuntemattomana ehdokkaana melkoista ilkeyttä ihmisiltä, jotka eivät edes tunne minua. Olen hörhö koska olen Tähtiliikkeen ehdokas, miksi? Ei ole tarvinnut olla edes persu myönteisessä ryhmässä, kun löytyy päänsäaukojia. Kai se on sitten helppoa purkaa vihaa tällaiseen tuntemattomaan ehdokkaaseen, koska tunnetumpaa ehdokasta haukkuessa voisi itse joutua alakynteen puolustajien saapuessa.

Hakemalla haetaan virheitä mistä pääsee räksyttämään, milloin se on yhdyssana virhe, milloin se on toisen puolueen kopioimista, ja mitä ikinä keksivät. Menisivät katsomaan ehdokassivuni mistä löytyy laajemmin tietoa mitkä asiat ovat minulle tärkeitä, eli asioita joita pyrkisin eduskunnassa korjaamaan. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin on suotavaa olla hiljaa. Rakentava kritiikki on tervetullutta ja tervettä, nimittely ei ole millään asteella rakentavaa. 

En ole hörhö, vaan ihan tosissani Suomen ja suomalaisten puolella!

Koitetaan nyt oikeasti tulla toimeen keskenämme, oli taustalla puolue mikä tahansa.

- Ville Ylimartimo, 79 Pirkanmaan vaalipiiri.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat